VIRTUAL REALITY

RESERVEREN

VIRTUAL REALITY

Happydays het partycentrum van Nederland!

LEES MEER
 

Vr Dinner Games. Puzzels oplossen tijdens het dineren. Met trots presenteren wij onze nieuwe Virtual Reality Dinner Games. Los met uw groepje het mysterie op tijdens het dineren. 1 persoon krijgt de bril op en moet met behulp van zijn/haar dinergroepje een puzzel oplossen. Hierbij moet van alles gebruikt worden om de puzzel op te lossen. Van servetten tot onderzetters, alles kan hints of tips bevatten. Na de puzzel krijgt de volgende persoon de bril op en moet de volgende puzzel worden opgelost. Teamwork is bij het spel essentieel. Het spel kan los gereserveerd worden of samen met een diner.

De Vr Dinner Games zijn te spelen vanaf 4 personen. Bij grotere groepen worden er groepjes van 4 gemaakt die ieder hun eigen spel spelen.

De VR Dinner Games kunnen los besteld worden voor €15,00 P.P of voor €49,50 P.P incl. Diner, 4 drankjes en 3x een hapje.

   
 Ook hebben wij sinds heden 2 Xtreme Virtual Reality “The Machine”.
 

Xtreme Virtual Reality “The Machine” is een virtual reality simulator die werkt met een Oculus Rift bril en geeft je de kick om xtreme belevingen te ervaren zonder gevaar voor je leven.

 

Om xtreme belevingen te ervaren hoef je niet op zwarte pistes te skiën, in een luchtpak te vliegen, in achtbanen te rijden, in een park met dinosaurussen te wandelen of de berg af te fietsen op smalle paden. Dit alles is voelbaar wanneer het op een speciaal dynamisch platform wordt geplaatst. Dankzij het 3D-beeld in combinatie met speciale effecten (wind, trillingen, geluid) wordt het effect van volledige onderdompeling gecreëerd in de virtuele wereld.

 

 

 

 

Openingstijden:

 

Maandag: vanaf 17:00

Dinsdag: vanaf 17:00

Woensdag: vanaf 14:00

Donderdag: vanaf 17:00

Vrijdag: vanaf 14:00

Zaterdag: vanaf 14:00

Zondag: vanaf 14:00

 

Eventueel kunnen er aangepaste openingstijden gelden.

Zie hiervoor de homepagina.

 

Industrieweg 48a

1613 KV Grootebroek
Tel: 0228 - 521113 Fax: 0228 - 520248
Email: info@happydays-nh.nl

 

Algemene voorwaarden

RESERVERINGSCHECK

Stel zelf uw arrangement samen en stuur ons de aanvraag op voor.

RESERVEREN