Happy Days 2 uurs Race

Kartraces zonder eigen kart?! Bij Happy Days kan dat!


Ben jij racegek, hou jij van snelheid en race jij het liefst volgas over de baan, en wil jij met je vrienden, familie of collega’s een geweldige avond hebben? Dan heeft Happy Days de ideale avond voor jullie!


Je strijd 2 uur lang tegen elkaar op de kartbaan van Happy Days. Hierbij is strategie, snelheid en plezier het geheim van een perfecte wedstrijd. Om mee te doen stel je een team van minimaal 2 en maximaal 6 rijders samen. Ideaal dus voor als je gekart heb maar zelf niet over een kart beschikt. De wedstrijd duurt 2 uur waarbij je 5 verplichte pitstops moet maken. Een echte race dus waar plezier en een leuke avond voorop staat. Aan het einde van de race zal de top 3 beloond worden met een leuke trofee of medaille.


Voor de races heb je zelf niets nodig, behalve een teamgenoot. Heb je geen eigen helm of pak dan kan je die op bruikleen bij Happy Days krijgen. Wel is het verplicht om hier een haarnetje onder te dragen. per race kunnen er maximaal 8 teams deelnemen. De kosten per team bedragen 135,-


Inschrijven doe je hier onder, scroll verder naar beneden voor het aanmeld/vragen formulier.

Hoe werkt het?

1.            Je meld je aan voor jouw en je teamgenoten.


2.            Meld je minimaal 45 minuten van te voren aan bij Happy Days. Zo weten wij dat jij en je team aanwezig zijn. Dit geeft genoeg tijd zodat je je klaar kan maken voor de wedstrijd.


3.            Zorg ervoor dat je een goed passende helm en pak heb.


4.            Als iedereen klaar is dan zal het Happy Days personeel een briefing geven en verdere uitleg en instructie geven over de race.


–              Race met huurkarts
–              Minimaal 2 maximaal 6 rijders
–              Minimaal 5 pitstops
–              Minimale lengte, 1.40m en 15 jaar oud. (uitzondering is mogelijk indien ervaring)
–              Inschrijven via de website
–              Voor onervaren maar ook ervaren rijders
–              Maximaal 8 teams