Escape Rooms

ESCAPE ROOM DE BLOKHUT

ESCAPE ROOM HET CAFÉ

ESCAPE ROOM DE ATOOMBUNKER

Weten jullie de codes te kraken in de Blokhut? Of blijft het alleen bij het kraken van jullie hersenen? Deze puzzels zijn op te lossen, maar jullie hebben wel elkaar nodig om tot de uitgang te komen. Of dat binnen de tijd lukt, dat weet je pas als je het hebt gedaan. Reserveer direct!  Te boeken voor 4 t/m 8 personen. €19,50 p.p. 

Попробуй выбраться из этого – Precies. Dat lukt je waarschijnlijk niet. In ieder geval niet alleen. Werk daarom samen om te ontsnappen uit dit café. Hoe bijdehand ben jij nog als je de taal niet spreekt? Reserveer nu en laat maar zien of jullie weten te побег. Te boeken voor 4 t/m 8 personen. €19,50 p.p. 

Weten jullie de codes te kraken in de Bunker om te kunnen ontsnappen? Of zal je nooit meer uit deze penibele situatie geraken? Eens zien hoe jullie het doen in een situatie als deze. Er staat 60 minuten op de klok, en als die in is gegaan dan zijn jullie volledig op jullie zelf gewezen. Denk je dat jullie het aankunnen? Laat dat dan maar eens zien! Reserveer nu! Te boeken voor 4 t/m 8 personen. €19,50 p.p.