KEUKEN

RESERVEREN

KEUKEN

Happydays het partycentrum van Nederland!

LEES MEER

Proef en ervaar onze zeer uitgebreide keuken. Onze grote kracht is het gebruik van verse en ambachtelijke producten, afkomstig van bedrijven bij ons uit de regio. Woorden als ‘groothandel’ en ‘diepvries’ zijn bij ons taboe want door een jarenlange samenwerking weten onze leveranciers precies wat Happy Days en onze gasten wensen.

Dagelijks bieden wij een ruim assortiment aan vis, vlees, groente, gebak en brood, zonder ooit ‘nee’ te verkopen.

Happy Days heeft twee professionele keukens waar een klassieke en ambachtelijke bereidingswijze wordt gehanteerd. Door onze jarenlange ervaring weten wij ieder gewenst gerecht te bereiden. Bijvoorbeeld; buffetten, All you can eat, à la Carte, Bourgondische schotels, steengrillen, gourmetten, tapas, pizza’s, pannenkoeken, kleine kaart en snackkaart. Kortom, voor ons staan de gasten en kwaliteit voorop. Want u bent uiteindelijk degene die het succes bepaalt.

Wij wensen u veel plezier met het uitzoeken van een van onze arrangementen.

 

 

GOURMET € 25,50 per persoon // € 12,75 per kind

Op tafel staan professionele gourmetstellen met ieder een eigen pannetje en een kleurige diversiteit aan sausjes, rauwkost, frites en stokbrood met kruidenboter. De vleesschotels bevatten onder meer: kipfilet, kalkoenfilet, schnitzel, biefstuk, slavinkjes, hamburgertjes en kipdijshoarma. Alles wordt naar wens aangevuld. Aansluitend ontvangt u een heerlijk nagerecht.  

STEENGRILLEN € 25,50 per persoon // € 12,75 per kind

U kunt bij ons steengrillen op echte spekstenen. Deze steen is tot 400°c verwarmd, waardoor u zonder boter of vet uw vlees kunt grillen en het vlees dus zijn heerlijke smaak behoudt. Op tafel staan diverse sausjes, rauwkost, frites en stokbrood met kruidenboter. De vleesschotels bevatten: gehakt spiesjes, hamburgertjes, slavinkjes, biefstuk, kalkoenfilet, kipfilet en casselerrib. Alles wordt naar wens aangevuld. Aansluitend ontvangt u een heerlijk nagerecht.  

A LA CARTE

Van donderdag t/m zondag kunt u in restaurant “De Beleving” heerlijk a la carte dineren. Het restaurant is voorzien van een gezellige openhaard en de kaart laat u kiezen uit meer dan 30 culinaire gerechten. Reserveren gewenst  

KLEINE KAART

De gehele week kunt u in ons gezellige lounge café lekker eten van de kleine kaart zonder te reserveren. Bijvoorbeeld onze heerlijke eigengemaakte saté met frites, hamburger Happy Days of één van onze soepen met stokbrood en kruidenboter.  

INDISCH HOLLANDS BUFFET € 25,50 per persoon // € 12,75 per kind

Dit buffet in Oosterse sfeer is wederom voortreffelijk en voorzien van onder andere: verse nasi en bami, gebakken Javaanse balletjes in pindasaus, saté ajam, kip, babi pangang, ajam kerry en meer lekkers. Ook diverse koude salades en verse vis, het koude gedeelte van het buffet word als een voorgerecht op tafel uitgeserveerd. (vanaf 30 personen )  

BBQ-EN (alleen bij mooi weer te reserveren) € 24,50 per persoon // € 12,25 per kind

Op dit buffet vind u een zalmsalade, rundvleessalade, Ardenner Ham met meloen, fruitsalade en rauwkost.

Van de barbecue geniet u van luxe vleessoorten.

Ook bijgerechten als verschillende sauzen, stokbrood met kruidenboter en frites zijn niet vergeten. Oftewel; een heerlijk uitgebreid buffet en een lust voor het oog! (vanaf 20 personen)

   

HOLLANDS-ITALIAANS BUFFET € 25,50 per persoon // € 12,75 per kind

Op dit buffet vindt u onder andere heerlijke Hollandse garnalen, paling, zalm en diverse koude vleeswaren.

Lasagne, spaghetti Bolognaise, tagliatelle met pesto en kip. Gehaktballetjes in tomatensaus, pizza, tonijnsalade, zalm in roomsaus met pasta en frites.

Het koude gedeelte van het buffet word als een voorgerecht op tafel uitgeserveerd. (vanaf 30 personen )

 

ITALIAANS BUFFET  € 25,50 per persoon // € 12,75 per kind

Op dit buffet vindt u onder andere serranoham, salami en chorizo. Pizzabrood/stokbrood met rode pesto, groene pesto en olijven. Lasagne, spaghetti Bolognaise, tagliatelle met pesto en kip. Gehaktballetjes in tomatensaus, pizza, tonijnsalade en zalm in roomsaus met pasta, het koude gedeelte van het buffet word als een voorgerecht op tafel uitgeserveerd.  (vanaf 30 personen)  

LUXE WESTFRIESE KOFFIETAFEL € 22,50 per persoon

De koffietafel is heerlijk als lunch, brunch of ontbijt. Ook als afsluiting van een lange dag is dit de ideale manier om met een volle maag weer naar huis te gaan. Er wordt verse soep geserveerd, diverse soorten brood (wit en bruin), croissants, luxe brood (West-Friese krentenmik, suikerbrood, roggebrood, beschuit, puddingbroodjes), diverse heerlijke kazen en vleeswaren, rauwkost, zoetigheid en voor iedereen een kroket. De koffietafel is inclusief 2 kopjes koffie/thee en een glas melk, karnemelk of jus d'orange. Als bijgerecht of dessert zijn er verse vruchten in alle kleuren. vanaf 10 personen  

DRANKARRANGEMENT € 24,50 per persoon 

Voor groepen vanaf 30 personen kunnen wij een 4uur durende drankarrangement (van bier, fris en wijn) aanbieden. Voor elk extra uur € 5,00 p.p.  

KOFFIE MET GEBAK, VLAAI OF PETIT FOUR € 6,95 per persoon

Onthaal uw gasten bij aankomst met tweemaal koffie of thee (geserveerd) en gesorteerd vers gebak van de echte bakker. Hiervoor dient u wel te reserveren.

Voor de kinderen serveren wij 1 glas fris met gebak.

 

KINDERMENU € 5,50 per kind

Het kindermenu bestaat uit patat met een snack (kroket, frikandel, kipnuggets of kaassoufflé), ketchup, curry en mayonaise, 1 glas limonade en een waterijsje toe. (kinderen t/m 11 jaar)  

Openingstijden:

Voor vragen zijn wij telefonisch van maandag t/m zondag bereikbaar tussen 10:00-20:00 uur.

 

 

Maandag  gesloten

Dinsdag 17:00-00:00 uur

Woensdag 13:00-00:00 uur

Donderdag 17:00-00:00 uur

Vrijdag 13:00-02:00 uur

Zaterdag 13:00-02:00 uur

Zondag 13:00-02:00 uur

 

 

Eventueel kunnen er aangepaste openingstijden gelden.

Zie hiervoor de homepagina.

 

I.v.m. de voorschriften van het RIVM is het vooraf maken van een reservering verplicht!

 

Industrieweg 48a

1613 KV Grootebroek
Tel: 0228 - 521113 Fax: 0228 - 520248
Email: info@happydays-nh.nl

 

Algemene voorwaarden

 

 

RESERVERINGSCHECK

Stel zelf uw arrangement samen en stuur ons de aanvraag op voor.

RESERVEREN