NIEUW

RESERVEREN

NIEUW

Happydays het partycentrum van Nederland!

LEES MEER

 

Nieuw in 2019 bij HappyDays

 

- Moorddiner

- Buitenescaperoom

- Citytour

- A la carte dineren

 

 

https://happydays-nh.nl/media/promofotocitytour.jpg    

Een citytour maar dan net anders. Maak kennis me de GPS citytour van HappyDays. Vanaf locatie A krijgt u een rondleiding door de rijkelijke geschiedenis van Enkhuizen. Het enige punt is dat u de route zelf moet uitvinden. Door middel van Puzzels en raadsels op te lossen creëert u de route die gevolgd moet worden. Door de implementatie van deze puzzels en raadsels wordt uw citytour nog onvergetelijker en interessanter. Onderweg heeft u ook tijd om de heerlijke cultuur van Enkhuizen te proeven en ervaren.

De citytour is te spelen vanaf 4 personen met een maximum van 100 personen en kost €19,95 per persoon. De tour duurt 3 uur.

 

Te reserveren vanaf maart tot oktober

 

Eventueel kunt voor €19,95 een amuse tour bijboeken. De amusetour neemt u mee langs een andere route. Tevens neemt deze route u ook mee langs een paar cafeetjes in de binnenstad van Enkhuizen en krijgt u hierbij 3x een klein gerecht en 3 drankjes.

   
     
   

 

   

Vr Dinner Games. Puzzels oplossen tijdens het dineren. Met trots presenteren wij onze nieuwe Virtual Reality Dinner Games. Los met uw groepje het mysterie op tijdens het dineren. 1 persoon krijgt de bril op en moet met behulp van zijn/haar dinergroepje een puzzel oplossen. Hierbij moet van alles gebruikt worden om de puzzel op te lossen. Van servetten tot onderzetters, alles kan hints of tips bevatten. Na de puzzel krijgt de volgende persoon de bril op en moet de volgende puzzel worden opgelost. Teamwork is bij het spel essentieel. Het spel kan los gereserveerd worden of samen met een diner.

De Vr Dinner Games zijn te spelen vanaf 4 personen. Bij grotere groepen worden er groepjes van 4 gemaakt die ieder hun eigen spel spelen.

De VR Dinner Games kunnen los besteld worden voor €15,00 P.P of voor €49,50 P.P incl. Diner, 4 drankjes en 3x een hapje.

     
 

 

 

   

Het Da Vinci Mysterie

Deze spannende Da Vinci-tocht vindt niet plaats in Rome of Parijs, maar in Enkhuizen! U gaat in teams op pad. Tijdens verschillende opdrachten – zoals korte quizzen, proeverijen, pittige puzzels en samenwerkingsopdrachten – probeert u de volgende locatie in het traject te vinden. Op elke locatie wordt een spel gespeeld en iedere opdracht levert punten op voor het klassement. Welk team voert de opdrachten het beste uit en weet het Da Vinci-mysterie te ontrafelen? Het spelelement in het Da Vinci-Mysterie daagt elke deelnemer uit!

 

Het Da Vinci Mysterie is te spelen voor €19,95 P.P

 
Geniet van de totale beleving!

Ook is het mogelijk dat wij versnaperingen en drankjes kunnen verzogen

    
     
   

A la carte dineren

 

Vanaf 17 Januari is het mogelijk om heerlijk A la carte te dineren in onze prachtige zaal

"De Beleving".

   

 

Openingstijden:

Voor vragen zijn wij telefonisch van maandag t/m zondag bereikbaar tussen 10:00-20:00 uur.

 

 

Maandag  gesloten

Dinsdag 17:00-00:00 uur

Woensdag 13:00-00:00 uur

Donderdag 17:00-00:00 uur

Vrijdag 13:00-02:00 uur

Zaterdag 13:00-02:00 uur

Zondag 13:00-02:00 uur

 

 

Eventueel kunnen er aangepaste openingstijden gelden.

Zie hiervoor de homepagina.

 

I.v.m. de voorschriften van het RIVM is het vooraf maken van een reservering verplicht!

 

Industrieweg 48a

1613 KV Grootebroek
Tel: 0228 - 521113 Fax: 0228 - 520248
Email: info@happydays-nh.nl

 

Algemene voorwaarden

 

 

RESERVERINGSCHECK

Stel zelf uw arrangement samen en stuur ons de aanvraag op voor.

RESERVEREN