Schiet met scherp op ons Paintball eiland

Ben jij geschikt? Je komt er snel achter als jij met je wapen door ons eiland tijgert om de vijand te besluipen! De pure adrenaline giert al door je lichaam als je naar ons paintballveld wordt vervoerd per boot of legerjeep. Samen worden jullie gedropt op ons paintball eiland, waar onze ervaren instructeurs je uitleg geven over het gebruik van je wapens en de bijbehorende spelregels om het zo leuk mogelijk te houden.

 

Denk aan capture the flag of team deathmatch, maar ook aan ons nieuwe spel Battle Royale! Jij krijgt drie met helium gevulde ballonnen aan, die vervolgens door jouw tegenstanders kapot geschoten dienen te worden en andersom. Er kan natuurlijk één ding niet ontbreken en dat is het ROZE KONIJNENPAK! Speciaal voor als er iemand even speciaal in het zonnetje gezet moet worden, zoals bijvoorbeeld tijdens een vrijgezellenfeest.

Tijdens een sessie speel je 3 tot 4 spellen op het grootste veld van Nederland ter grootte van 7000m2. Het veld is spectaculair! Ruig, bosrijk en voorzien van legertrucks en een lange brug. We hebben een zo realistisch mogelijke beleving neergezet! Bij slecht weer kan de activiteit niet door gaan en zullen we een binnenactiviteit als alternatief aanbieden.

8 t/m 17 jaar € 22,50 per persoon, inclusief 100 paintballs 

18+ € 27,50 per persoon, inclusief 100 paintballs


Extra paintballs zijn verkrijgbaar voor;

50 paintballs € 5,00

100 paintballs € 8,50

1 doos ( 2000 paintballs ) € 125,00