VERENIGINGEN

MINIBIKEN

Heb je een eigen mini- of pocketbike, en je wilt geen risico lopen op een boete en inname van je bike? Kom dan racen op ons indoor circuit! Op een aantal zondagen in de maand kun je van 9.30 tot 12.30 uur terecht om lekker te scheuren en je rijvaardigheden te testen. De kosten bedragen € 17,50 p.p. voor een ochtend, € 75,00 p.p. voor een 5-rittenkaart en € 150 p.p. voor een heel jaar/seizoen. Voorwaarden: Eigen bike, eigen beschermende kleding (handschoenen, helm e.d.) onderlegzeil is verplicht. Eigen gereedschap, onderdelen en brandstof (aspen), geen koelvloeistof bij watergekoelde motoren. Voor meer informatie kunt u terecht bij Roel Loos. minibike-westfriesland@hotmail.com

EIGEN KART
U kunt met uw eigen kart  rijden op zaterdag en zondag tussen 12:00 en 13:00 uur. Op de zondagen dat er minibike is, is er geen mogelijkheid om met je eigen kart te rijden.

Dit tegen een kleine vergoeding.  Het is verplicht
om beschermende kleding en helm te dragen en op aspen brandstof te rijden.

BOWLINGVERENIGING

In clubverband bowlen, elke week op dinsdag. Info zie:

www.bowlingverenigingwestfriesland.nl

50 PLUSSERS BOWLING CLUB

Word lid van onze 50-plussers bowling club. We bowlen elke donderdagmiddag van 14:00 – 16:00 uur om te winnen en gezellig samen te zijn bij Happy Days Noord Holland. Kom gerust een kijkje nemen. Aanmelden kan bij de receptie van Happy Days.

 

Datums minibike:

12 mei

01 september
06 oktober
27 oktober
17 november
15 december