Vanaf hier wordt het mysterieus!

LA CASA DE DENIRO 
La Casa de Dinero is geen klassieke escape room, maar een VR Escape Game. Bij La Casa de Dinero moet je puzzels in Virtual Reality en Real life oplossen om je doel te bereiken. Hoe snel maken jullie de miljoenen euro’s buit? Steeds heeft 1 persoon de VR Bril op (dit wissel je gedurende het spel door) en de rest bekijkt de kamer in real life. Door goed te communiceren kunnen puzzels en raadsels in zowel de virtuele wereld als in de echte wereld worden opgelost. Je combineert dus Virtual Reality met Reality, wat een andere, maar ook zeker een hele leuke manier van escapen en samenwerken is.

 

MURDER HOTEL VR GAME 
Welkom in dit chique hotel, ga zitten en bestel een drankje! Wacht… wat?! De hoteleigenaar is vermoord! Op zijn eigen terrein. Kunnen jullie dit mysterie oplossen?

 

Meer over deze game:
Jouw gezelschap wordt warm onthaald met een welkomstdrankje. Je zit eigenlijk pas net aan je tafel wanneer het lijkt alsof er zich een misdaad vlak onder je neus heeft afgespeeld! De hoteleigenaar is dood – en ook nog vrij wreed.
Dit is te gek voor woorden! Je bent er pas net en het is ook nog licht buiten. Het moet wel een van de gluiperige gasten zijn… of JIJ. Wie heeft deze wrede moord op zijn geweten en hoe heeft dit kunnen gebeuren?!


Duik diep in deze virtuele wereld om aanwijzingen te vinden om de moeilijke puzzels op te lossen op zoek naar het antwoord op het mysterie. De waarheid zal boven tafel komen aan het einde van het diner. Jouw antwoorden zullen worden gejureerd en het winnende team zal een prijs krijgen. Dankzij jullie is ons VR-universum weer een stuk veiliger geworden